Job

Vi søger dygtige hænder

 

Har du lyst til at vore en del af holdet hos Florist Lars Jon?

Vi har på kun et år skabt et succesfuldt og prisvindende Flower Studio i indre København med masser af spændende kunder i og ude af huset. I vores værksted skaber vi de smukke dekorationer og præsenterer dem eksklusivt i vores Studio. I Blomsterskolen underviser vi blomsterentusiaster på vores kurser.

Nu søger vi en assistent til blomsterarbejdet.

Vores nye assistent skal assistere Lars Jon i hverdagen i alle opgaver i værkstedet og i studioet - men du kommer også til tider til at køre ud til opgaver og lave helt praktiske ad hoq ting.

Din baggrund kan være uddannet blomsterdekoratør, men du kan også have erfaring andets steds fra og have talent for at lære mere. Din passion for blomster og dit talent, din selvstændighed og gode humør er det vigtigste.

Vi forventer, du har kendskab til vores stil. Service og god stemning ligger dig på sinde, du elsker kunder - og du har det godt med at være en del af en arbejdsplads, hvor humoren er vigtig. Du har kørekort. Og så er du selvfølgelig morgenfrisk og kan møde ind fra kl. 8. En lørdagsvagt om måneden og en lukketid kl. 17:30 i hverdagene er heller ikke noget problem for dig.

Til gengæld kan du glæde dig til at møde på arbejde i et Studio med spændende opgaver, spændende kunder og vildt god stemning.

 

Send din ansøgning til job@larsjon.dk hurtigst muligt og senest d. 27. august. Har du spørgsmål til os og til jobbet, så kontakt Samma tirsdag - fredag fra 10-15 på tlf. 70707820 eller på job@larsjon.dk.

25-30 timer fordelt på 3-4 arbejdsdage om ugen, start 1. oktober. Fleksibilitet og ekstraarbejde ved juletid forventes.

 

Florist Lars Jon - Flower Studio, Store Kongensgade 118, 1264 København K, Tlf. 70 70 78 20,

E-mail: florist@larsjon.dk Eller: Skriv til os her

 

Copyright @ All Rights Reserved