LARS JON FLORIST

FLOWER STUDIO

Jeg har næsten lige åbnet mit nye hjertebarn - mit Flower Studio i Store Kongensgade. Og hvorfor så et studio - hvorfor ikke bare kalde det en butik? Du kan stadig altid komme ind fra gaden i mit studio og købe en buket, finde planter og lækre ting - men samtidig vil jeg også gerne bruge mit studio til at udvikle den klassiske blomsterforretning.

 

Jeg vil gerne løfte niveauet, lækkerheden og oplevelsen af at komme ind i mit univers. Jeg vil gerne skabe et sted, der overrasker og udfordrer og inspirerer. Et sted, der samler indtryk fra mine rejser til New York, London, Paris og meget andet. Og et rum, hvor der kan ske en masse anderledes oplevelser, som man typisk ikke oplever i en blomsterbutik.

 

Men også et sted, hvor der altid er tid til kunderne, tid til en kop the eller et glas bobler om fredagen. Jeg har altid elsket at formidle mit arbejde til andre, og jeg er særligt glad for, at der i mit studio er et helt lokale, som skal bruges til min egen lille blomsterskole, så interesserede kunder kan komme på kursus.

 

Velkommen i mit Flower Studio. Denne december åbner vi en afdeling mere - på Kurhotel Skodsborg.

Læs mere om dette her.

Lars Jon åbner snart sit nye Flower Studio på Store Kongensgade 118

Florist Lars Jon - Flower Studio, Store Kongensgade 118, 1264 København K, Tlf. 70 70 78 20,

E-mail: florist@larsjon.dk Eller: Skriv til os her

 

Copyright @ All Rights Reserved