Job

Deltidsflorist søges til vores

Flower Studio


Elsker du kunder og har du lyst til at være en del af holdet hos Florist Lars Jon?

Vi er et flower studio, der udfører mange typer af opgaver med blomster – events, kurser, firmaopgaver og meget andet – og så har vi vores butik i Store Kongensgade, som har kunder fra gaden, lokalområdet og ofte besøgende fra resten af Danmark også.


Vi søger en ny florist på deltid, som især skal have sit fokus på butikken og på at skabe en fremragende oplevelse for kunderne. Du får særligt medansvar for butikkens areal.

Din baggrund må gerne være uddannet blomsterdekoratør, men du kan også i stedet have anden relevant erfaring og have talent for at lære mere. Men du skal selvfølgelig være fremragende til at binde buketter. Du kender og kan lide vores stil – og har lyst til at arbejde på den måde.


Service, god stemning og humor ligger dig på sinde. Du elsker kunder. Du er selvfølgelig morgenfrisk og kan møde ind fra kl. 8. To lørdagsvagter om måneden og en lukketid kl. 17:30 i hverdagene er heller ikke noget problem for dig.


Til gengæld kan du glæde dig til at møde på arbejde i et Studio med spændende kunder og god og sjov stemning.


Send din ansøgning til job@larsjon.dk hurtigst muligt. Har du spørgsmål til os og til jobbet, så kontakt Samma tirsdag - fredag fra 10-15 på tlf. 70707820 eller på job@larsjon.dk.


Stillingen er en timelønnet deltidsstilling – præcis antal timer kan vi diskutere nærmere i en samtale. Fleksibilitet og ekstraarbejde ved juletid må forventes. Opstart gerne i starten af august eller hurtigst muligt derefter.

 

Florist Lars Jon - Flower Studio, Store Kongensgade 118, 1264 København K, Tlf. 70 70 78 20,

E-mail: florist@larsjon.dk Eller: Skriv til os her


Copyright @ All Rights Reserved