Flower Studio
Lars Jon Florist Logo

LARS JON FLORIST FLOWER STUDIO


Flower Studio er stedet i København K, der vandt prisen som 'Bedste Nye Butik 2018' hos AOK / Berlingske. Her kan du kan opleve og købe blomster og buketter, flowerboxes, gaver og planter i et smukt lille værksted i Indre by i det klassiske Frederiksstaden lige overfor Nyboder og ved det eksklusive Esplanaden og Grønningen.

Vi kan levere en buket, en flowerbox eller en anden smuk blomstergave til hele København, Roskilde og det meste af Nordsjælland hele vejen op til Hornbæk og Helsingør. 

Du kan også deltage i ét af vores kurser på Blomsterskolen.


Vi sælger masser af buketter og blomster til private kunder, men elsker også at arbejde med vores erhvervskunder, som tæller flere kendte hoteller, designvirksomheder, modevirkhomheder, bryllups- og festlokaler, advokatkontorer og mange andre. Her skaber vi kreative løsninger, der skaber glæde hos vores erhvervskunders medarbejdere og kunder, skaber flotte fester, spændende salgslokaler med blomster, flot pyntede og plantede facader mv.   


Og hvorfor så et studio - hvorfor ikke bare kalde det en butik? Du kan stadig altid komme ind fra gaden i studioet og købe en buket, finde planter og lækre ting - men  her vil vi også arbejde for at udvikle den klassiske blomsterforretning.


Vi vil gerne løfte niveauet, lækkerheden og oplevelsen af at komme ind til blomster og planter. Vi vil skabe et sted, der overrasker og udfordrer og inspirerer. Et sted, der samler indtryk fra rejser til New York, London, Paris og meget andet. Og et rum, hvor der kan ske en masse anderledes oplevelser, som man typisk ikke oplever i en blomsterbutik.


Men også et sted, hvor der altid er tid til kunderne, tid til en kop the eller et glas bobler om fredagen.


I studioet er der et helt lokale, som skal bruges til vores blomsterskole - hvor interesserede kunder kan komme på kursus i binderi og dekoration.


Åbningstider i Store Kongensgade:

Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30

Lørdag kl. 10:00 - 14:00.

Lukket søndag


Florist Lars Jon - Flower Studio, Store Kongensgade 118, 1264 København K, Tlf. 70 70 78 20,

E-mail: florist@larsjon.dk Eller: Skriv til os her


Copyright @ All Rights Reserved