Bryllupper er vores helt særlige speciale  - vi leverer blomster til bryllupper i mange størrelser, og har de sidste mange år været så heldige at levere til nogle af de største og mest opsigtsvækkende bryllupper herhjemme. Men uanset størrelsen prøver vi altid at gøre blomsterne til en særlig oplevelse.

Vi står selvfølgelig for de klassiske blomsteropgaver ved bryllupperne, som brudebuket, borddekorationer mv., men vi gør ofte mere end det. Vi skaber en visuel iscenesættelse, der får hele denne særlige dag til at hænge sammen som en visuel oplevelse på tværs af alle lokationer, fra vielsesstedet, til receptionen, til festen og alle de andre særlige oplevelser, I har planlagt. 

Vi skaber også rammerne om den udendørs vielse og vi kan indrette midlertidige, udendørs iscenesættelser med egne møbler og andet. Hør os om de forskellige muligheder. 

Vores samarbejde starter altid med et uforpligtende møde, hvor vi hører om alle jeres planer og drømme for dagen. Det giver os mulighed for at give vores bud på blomsterne og den visuelle iscenesættelse - og sende jer et tilbud på løsningen. 

Skriv til os på fest@larsjon.dk og lav en aftale med vores koordinator om et møde. 
 
    

Lav en aftale med vores koordinator om et møde