Vi sætter en ære i at skabe blomster til alle anledninger. Den spontane kærlige hilsen, de mange ensartede buketter til dine medarbejdere, vore smukke flowerboxes til værtindegaver eller den store juledekoration. Vi laver bårebuketter, bryllupsdekorationer og brudebuketter. Vi markerer med glæde alle anledninger og mærkedage sammen med dig med kreative, smukke og kunstneriske blomsterdekorationer året rundt.

content
Bryllup

Brylluppet er livets store kærlighedsfest, og her er blomsterdekorationer den mest elegante og livsbekræftende måde at skabe et rum og frembringe den stemning, du ønsker dig. Om det er middagsborde, porte, hele vægge eller elegante små dekorationer, der skal til for at sætte stemningen og frembringe et eventuelt tema for lige netop dit bryllup, så er vi klar med rådgivning, sparring og gennemførsel fra opsætning til nedtagning. Alle vore bryllupper begynder med et møde, og vi tager også gerne med dig ud på din valgte location.

content
Fester & Events

Vi har de seneste år været med til at udforme store og små events. Fra den stilfulde middag og hele messelokaler til presseevents og andre anledninger, hvor temaer skal understreges, og stemninger opbygges. Fortæl os om din fest og dit event, og vi kan levere præcis dét, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

content
Flower styling

Ønsker du at gøre dit hjem endnu mere blomstrende, har din virksomhed brug for at fremstå endnu mere indbydende? Ønsker du at indrette dine uderum personligt og inspirerende? Så kontakt os, og vi hjælper dig med personlig flower styling.