Gather inspiration and see the many different creations that each day leave our hands and Flower Studio to brighten up the day for our dear customers and make their lives more beautiful and colorful.

Vi sætter en ære i at skabe blomster til alle anledninger. Den spontane kærlige hilsen, de mange ensartede buketter til dine medarbejdere, vore smukke flowerboxes til værtindegaver eller den store juledekoration. Vi laver bårebuketter, bryllupsdekorationer og brudebuketter. Vi markerer med glæde alle anledninger og mærkedage sammen med dig med kreative, smukke og kunstneriske blomsterdekorationer året rundt.  

Christmas the Lars Jon way

Julen hos os begynder allerede om sommeren, hvor rejser, research og indtryk kondenseres til den samlede fortælling, julen er for os dét år. Vi mener, at julen i den grad er hjerternes fest, men også blomsternes, indelivets, omsorgens og kærlighedens fest og præcis det lyspunkt, vi har brug for netop der. Følg vores jul på Instagram, her og først og fremmest i vores Flower Studio. Vi vælger hvert år et særligt tema for julen, som vi lader vores kreativitet og kunstneriske virke folde sig ud omkring. Det betyder, at du kan træde ind i vores Flower Studio på Store Kongensgade og lade dig inspirere til din jul. Og det betyder også, at vi har en rammefortælling, som vi dyrker hele julen, og som vi folder ud i små og store eventyr. Julens Tema for 2018 var Into The Woods, hvor naturen og følelsen af at lade julen og naturen smelte sammen på vores helt egen måde dominerede.  Julens Tema for 2019 var Driving Home for Christmas, og her handlede julens kollektion om at nyde følelsen af at lande i lyset i den mørke tid og lade hjemmet og følelsen af hjemlighed omslutte en i årets mørkeste tid.